Eerste bezoek

De eerste afspraak bestaat uit een kennismaking en intake, waarbij uw personalia, telefoonnummer, huisarts en zorgverzekeraar worden vastgelegd. Daarna vindt er een uitgebreide inventarisatie van uw klacht(en) en een lichamelijk onderzoek plaats. Onze fysiotherapeuten zijn verplicht uw identiteit vast te stellen, daarom verzoeken wij u vriendelijk een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Lees meer     Maak afspraak » Behandelplan op maat

Naar aanleiding van het intakegesprek en het lichamelijk onderzoek wordt met u de uitkomst hiervan besproken. Onze fysiotherapeut legt u uit welke behandelingen het meest effectief kunnen zijn bij uw klacht en met welk doel bepaalde handelingen worden uitgevoerd. In overleg wordt een behandelplan opgesteld. Het kan zijn dat u beter door een andere therapeut/specialisatie behandelt kan worden, ook dit gaat uiteraard in overleg met u.
Om kwaliteit en samenwerking tussen verschillende disciplines te optimaliseren worden alle resultaten van de intake en het onderzoek vastgelegd, zodat gedurende het gehele traject van uw behandeling evaluatie kan plaatsvinden.

Tijdens de behandeling krijgt u advies ter voorkoming van (nieuwe) klachten, ook krijgt u mogelijk oefeningen die u “thuis” kunt doen. De fysiotherapeut zal u coachen m.b.t. het oplossen van uw klacht en het voorkomen van nieuwe klachten.

Heeft u specifieke klachten? Wij helpen u graag.

Bij Fysiotherapie Iburg Rotterdam – Hillegersberg kunt u zonder verwijzing van de huisarts behandeld worden. Deze regeling noemt men Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). U kunt dus zonder verwijsbrief bij ons terecht.

Zoeken naar een specifieke klacht of blessure:

Achillespees ontsteking

Enkelbanden verrekt

Enkelblessure

Knieblessure

Meniscus

Kruisbanden verrekt

Liesblessure

Schouderblessure

Spierscheuring

Tennisarm

Heupklachten

Hielspoor

Hoofdpijnklachten

Kaakklachten

Knieklachten

Littekenbehandeling

Nekklachten

Rugklachten

Schouderklachten

Astma

Benauwdheid

Chronische pijnklachten

COPD

Hyperventilatie

Kortademigheid

Oedeem
Deel deze pagina op social media: