Op zoek naar littekenbehandeling?

Operatielittekens kunnen worden behandeld met intensieve littekenmassage en littekenmobilisatie door de fysiotherapeut. Voorkomen is beter dan genezen wordt vaak gezegd. Dit is bij littekens zeker het geval. Het is beter een litteken te voorkomen, dan het te laten uitrijpen en daarna te behandelen. Wanneer een litteken nog niet volledig is uitgerijpt, is het namelijk veel makkelijker te beïnvloeden. Het uitrijpingsproces van een litteken kan tot ongeveer 2 jaar duren. Hoe eerder een litteken wordt behandeld, hoe groter de kans op een mooi resultaat.

Hieronder een overzicht van behandelingen bij Fysiotherapie Iburg Rotterdam – Hillegersberg die uw klachten mogelijk kunnen oplossen. Een afspraak maakt u eenvoudig en snel via het online formulier of via telefoonnummer: 010 – 418 85 50.

Easy Taping
Easy Taping is een tape methode, die uitgaat van myofasciale (“spiervlies”)  bewegingssturing. Er wordt vooraf en tijdens het tapen uitgegaan van een functioneel testsysteem, waardoor er altijd direct resultaat is…

Lees meer over Easy Taping

Maak afspraak »

Deel deze pagina op social media:

Behandeling binnen 24 uur!

Indien u aanvullend verzekerd bent worden de kosten vergoed door uw zorgverzekeraar.

Maak afspraak »