Beperkt geopend ivm coronavirus

De afgelopen periode hebben wij geprobeerd met strikte maatregelen de beste fysiotherapeutische zorg te blijven leveren. Helaas is maandag 23 maart 2020 besloten dat, ondanks alle inspanningen van iedereen, de eerder getroffen maatregelen helaas (nog) niet hebben geleid tot het gewenste resultaat in de strijd tegen het coronavirus. Hierdoor hebben wij besloten, op advies van het kabinet en onze beroepsgroep, per maandag 23 maart 2020 onze praktijk voor fysieke fysiotherapeutische behandelingen (grotendeels) te sluiten.

Voorlopig is deze maatregel van toepassing tot maandag 6 april. Op dinsdag 31 maart zullen de maatregelen opnieuw beoordeeld door het kabinet (in overleg met het RIVM) en uiteraard proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de gevolgen voor ons op onze website en Social Media pagina (Facebook)

Onze fysiotherapeuten zullen iedereen met een geplande afspraak in de komende dagen (telefonisch en/of per email) gaan benaderen. Dit zal enige tijd in beslag nemen, maar wij hopen op uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Om u in de aankomende periode zo goed mogelijk te kunnen helpen, kunt u voor advies, in noodgevallen en bij acute klachten gebruik maken van Ehealth consulten (beeldbellen), telefonisch overleg of overleg via email. De praktijk blijft, zoals u gewend bent, de gehele dag bereikbaar via telefoon (010-4188550) en email (afspraken@iburg.nl).

Met vriendelijke groeten,

Het team van Fysiotherapie Iburg