Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie Iburg biedt de mogelijkheid om u thuis te behandelen. U kunt daarbij denken aan behandeling na een orthopedische operatie, bijvoorbeeld een “nieuwe” heup of knie. Tevens is het mogelijk dat wij de ‘aan huis’ behandeling verzorgen na verblijf in een ziekenhuis of verpleeghuis. Bij een behandeling ‘aan huis’ is een verwijsbrief van uw huisarts of specialist noodzakelijk.

Fysiotherapeut specialist Fysiotherapie Iburg

Specialisten onder één dak

Afspraak Fysiotherapie Iburg

Binnen 24 uur een behandeling

Nieuwste technieken fysiotherapieI iburg

Behandeling volgens nieuwste technieken

Goede start met fysiotherapie aan huis

In verband met afstand en/of reistijd is fysiotherapie aan huis helaas niet altijd mogelijk. Informeer via het online formulier naar de mogelijkheden.

Behandeling van de fysiotherapeut aan huis behoort tot de mogelijkheden als u fysiek niet in staat bent om naar de praktijk te komen, zoals na een ‘nieuwe’ heup of knie. De behandeling is gericht op het verminderen van klachten en het optimaliseren van het zelfstandig functioneren, om voortzetting van de therapie in de praktijk weer mogelijk te maken. Dit omdat de behandelmogelijkheden in de praktijk veelal uitgebreider zijn dan in de meeste thuissituaties en dat komt uw herstel alleen maar ten goede. Daarom geven wij er ook de voorkeur aan dat u uiteindelijk bij ons in de praktijk behandeld wordt.

Voor welke klachten kan ik thuis behandeld worden?

Er zijn meerdere redenen om de fysiotherapeut bij u thuis te laten komen, waaronder:

  • Na operaties aan bijvoorbeeld heup, knie of schouder
  • Acute rugklachten of na een rugoperatie
  • Ernstige hartklachten
  • Na een beroerte (cva)
  • Multiple sclerose
  • Dementie (toegenomen) valrisico
 

Houd er rekening mee dat bij ‘aan huis behandelingen’ in een aantal gevallen een verwijsbrief van uw huisarts of specialist noodzakelijk is. Tijdens een uitgebreid intakegesprek , dat eventueel ook thuis kan plaatsvinden, beoordelen we uw fysieke gesteldheid en de mogelijkheden om al dan niet de praktijk te bezoeken. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen om te overleggen of therapie aan huis in uw situatie mogelijk is.

Effectieve behandeling van uw klachten!

Daarom Fysiotherapie Iburg

Specialisten onder één dak

Kortere behandeltijd

Snellere resultaten

Contract met alle zorgverzekeraars

Ook zonder doorverwijzing direct geholpen

Afspraak binnen 24 uur

Vertrouwd door velen

Een maand geleden kwam ik terecht bij Fysio Iburg met een liesblessure. Hier loop ik al een jaar mee rond, verschillende behandelingen geprobeerd maar helaas zonder resultaat. Na echter 3 behandelingen bij Arnold waren mijn klachten verdwenen. Ik ben de praktijk daarom zeer dankbaar voor hun kundige behandelingen. Hierdoor kan ik weer sporten zoals voorheen!
Milan Frenk
Super goed en kundig geholpen door Kate. Had een schouderblessure. Goeie oefeningen meegekregen en na een paar weken blessure/pijn vrij. Wel de oefeningen blijven doen om de schouder sterk te houden. Fysio Iburg Rotterdam zou ik aanraden.
Frank van Hemert
Super behandeling gehad van Farid. Kwam binnen met flinke rug- en schouderpijn, combinatie van dry needling en ouderwets kraken, volgende dag ging het alweer veel beter. Super!
Eelco Schuller
Heel erg goed en professioneel van al langdurig bestaande heupklachten afgeholpen. Duidelijke uitleg en vriendelijke prettige behandelaar. Korte wachttijden.
Antoine van Nassau
Vanwege het vele thuiswerken, slechte houding en stress had ik veel last van mijn schouder en nek. Samen met Fysio Iburg heb ik een plan gemaakt, waarin behandeling en oefeningen binnen een korte termijn hebben gezorgd voor enorm veel verbetering. Ik ben zeer tevreden!
Loes Groenendijk
Sinds ik onder behandeling ben bij deze praktijk ben ik sneller hersteld van me blessures, dan bij vorige fysiotherapeuten. Zeer gespecialiseerde mensen die veel verschillende soorten behandelingen geven, voor elke blessure een bijpassende behandeling. Een echte aanrader!
Maxine Sapulette

Afspraak met onze fysiotherapie maken

Voor welke locatie in Rotterdam wilt u een afspraak?

[trustindex no-registration=google]