Effectieve sportfysiotherapie

Bij sportfysiotherapie gaat het om de belastbaarheid van de sporter of de patiënt weer terug te brengen op het oude niveau van voor de blessure, of nog beter, hoger dan voor de blessure. Het verhogen van de belastbaarheid moet altijd het doel zijn van de behandeling (of de training).
Fysiotherapeut specialist Fysiotherapie Iburg

Specialisten onder één dak

Afspraak Fysiotherapie Iburg

Binnen 24 uur een behandeling

Nieuwste technieken fysiotherapieI iburg

Behandeling volgens nieuwste technieken

Snel van uw klachten af

U kunt terecht van maandag t/m donderdag (7:30 tot 21:00 uur), vrijdag (7:30 tot 18:00 uur) en zaterdag (8:00 tot 16:00 uur). Wij hebben een goed bereikbare fysiotherapie in Rotterdam, Hillegersberg-Terbregge, en Kralingen.  

Fysiotherapie Iburg heeft met alle zorgverzekeraars een contract. U wordt ook zonder verwijzing van uw huisarts en/of specialist direct geholpen.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandFysiotherapie Iburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Fysiotherapie Iburg staat al vanaf 1993 voor kwaliteit. Kwaliteit in behandeling, professionaliteit en communicatie. Zo helpen wij onze klanten snel en effectief van hun klachten af.

Effectieve sportfysiotherapie bij Fysiotherapie Iburg in Rotterdam

Wat is sportfysiotherapie en hoe werkt het?

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Sportfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van blessures en klachten die te maken hebben met bewegen. Ze weten precies hoe ze de belastbaarheid van de sporter of de patiënt moeten verhogen.

De behandelingen van sportfysiotherapeuten zijn erop gericht de prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. Sportfysiotherapie kan helpen bij het herstellen van de spieren, gewrichten en pezen na een blessure. Het doel is om de sporter of patiënt weer snel en veilig op het oude niveau te laten presteren of zelfs hoger dan voorheen.

Sportfysiotherapeuten hebben kennis van het menselijk lichaam en weten precies wat er nodig is om de belastbaarheid te verhogen. ze behandelen blessures op een holistische manier, waarbij ze niet alleen kijken naar de blessure zelf, maar ook naar de oorzaak ervan. Dit betekent dat ze niet alleen klachten behandelen, maar ook voorkomen dat deze in de toekomst weer terugkomen.

Voordelen van sportfysiotherapie

  • Sportfysiotherapie helpt bij de behandeling van blessures.
  • Sportfysiotherapie zorgt voor een snellere herstelperiode.
  • Sportfysiotherapie kan helpen blessures te voorkomen.
  • Sportfysiotherapie is goed voor je conditie.
  • Sportfysiotherapie verbetert je lichaamshouding.

(Top)sportfysiotherapie op maat

Onze fysiotherapeuten doen naast een gedegen fysiotherapeutisch onderzoek ook een analyse van uw sport en naar de eisen die uw sport met zich meebrengt. Zo kunnen de juiste voorwaarden worden gecreëerd om te kunnen voldoen aan de eisen die vanuit de sport worden gevraagd. De combinatie van de diverse (nieuwe) behandelmethoden, onze expertise en de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat sporters na een blessure sneller weer aan de slag kunnen.

Naast sportfysiotherapie kunt u ook terecht voor hardloopanalyse/hardloop fysiotherapie en sportmassage.

Synoniemen: sportfysio, topsportfysiotherapie, topsportfysio

Effectieve behandeling van uw klachten!

Daarom Fysiotherapie Iburg

Specialisten onder één dak

Kortere behandeltijd

Snellere resultaten

Contract met alle zorgverzekeraars

Ook zonder doorverwijzing direct geholpen

Afspraak binnen 24 uur

Vertrouwd door velen

Een maand geleden kwam ik terecht bij Fysio Iburg met een liesblessure. Hier loop ik al een jaar mee rond, verschillende behandelingen geprobeerd maar helaas zonder resultaat. Na echter 3 behandelingen bij Arnold waren mijn klachten verdwenen. Ik ben de praktijk daarom zeer dankbaar voor hun kundige behandelingen. Hierdoor kan ik weer sporten zoals voorheen!
Milan Frenk
Super goed en kundig geholpen door Kate. Had een schouderblessure. Goeie oefeningen meegekregen en na een paar weken blessure/pijn vrij. Wel de oefeningen blijven doen om de schouder sterk te houden. Fysio Iburg Rotterdam zou ik aanraden.
Frank van Hemert
Super behandeling gehad van Farid. Kwam binnen met flinke rug- en schouderpijn, combinatie van dry needling en ouderwets kraken, volgende dag ging het alweer veel beter. Super!
Eelco Schuller
Heel erg goed en professioneel van al langdurig bestaande heupklachten afgeholpen. Duidelijke uitleg en vriendelijke prettige behandelaar. Korte wachttijden.
Antoine van Nassau
Vanwege het vele thuiswerken, slechte houding en stress had ik veel last van mijn schouder en nek. Samen met Fysio Iburg heb ik een plan gemaakt, waarin behandeling en oefeningen binnen een korte termijn hebben gezorgd voor enorm veel verbetering. Ik ben zeer tevreden!
Loes Groenendijk
Sinds ik onder behandeling ben bij deze praktijk ben ik sneller hersteld van me blessures, dan bij vorige fysiotherapeuten. Zeer gespecialiseerde mensen die veel verschillende soorten behandelingen geven, voor elke blessure een bijpassende behandeling. Een echte aanrader!
Maxine Sapulette

Afspraak met onze fysiotherapie maken

Uitgelichte specialisaties van onze fysiotherapie

Manuele Therapie

Het verbeteren van de bewegingsvrijheid, afname van pijn en het verbeteren van uw houding.

Dry Needling

Door middel van een speciale techniek worden triggerpoints aangeprikt en raken op die manier snel ontspannen.

Shockwave

Aanvullende therapievorm die wordt toegepast bij zeer geconcentreerde, lokale pijnklachten.

Sportfysiotherapie

Creëren van de juiste voorwaarden om te kunnen voldoen aan de eisen die vanuit de sport worden gevraagd.

Hardloopanalyse

Door een goede hardlooptechniek aan te leren kunnen klachten verminderd en/of voorkomen worden.

Echografie

Hoogfrequente geluidsgolven worden het lichaam ingestuurd en door het onderliggende weefsel teruggekaatst.