Effectieve behandeling van uw liesklachten

Voor de liesregio geldt een brede aanpak waarbij veelal niet alleen de lies maar ook omliggende delen als lage rug, heup en knie worden meegenomen in de analyse van het probleem. Door functioneel te analyseren en te behandelen helpen we u weer te kunnen bewegen.
Fysiotherapeut specialist Fysiotherapie Iburg

Specialisten onder één dak

Afspraak Fysiotherapie Iburg

Binnen 24 uur een behandeling

Nieuwste technieken fysiotherapieI iburg

Behandeling volgens nieuwste technieken

Goed van uw klachten af

U kunt terecht van maandag t/m donderdag (7:30 tot 21:00 uur), vrijdag (7:30 tot 18:00 uur) en zaterdag (8:00 tot 16:00 uur). Wij hebben een goed bereikbare fysiotherapie in Rotterdam, Hillegersberg-Terbregge, en Kralingen.  

Fysiotherapie Iburg heeft met alle zorgverzekeraars een contract. U wordt ook zonder verwijzing van uw huisarts en/of specialist direct geholpen.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandFysiotherapie Iburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Fysiotherapie Iburg staat al vanaf 1993 voor kwaliteit. Kwaliteit in behandeling, professionaliteit en communicatie. Zo helpen wij onze klanten snel en effectief van hun klachten af.

Effectieve behandeling van uw liesklachten bij Fysiotherapie Iburg in Rotterdam

De liesregio betreft het overgangsgebied tussen de onderbuik en het bovenbeen. Klachten ter hoogte van deze regio kunnen zich uiten als pijn, stijfheid of een bewegingsbeperking.

Verschijnselen van liesklachten

Bij liesklachten kan u veel last bij dagelijkse activiteiten ervaren. Daarnaast zijn vaak de volgende problemen bekend bij liesklachten:

  • Moeite hebben met lopen
  • Het niet kunnen uitoefenen van sport naar wens of als voorheen
  • Pijnlijk gevoel in de liesstreek (met name na inspanning)
  • Liespijn uitstralend naar de binnenzijde van het bovenbeen of stijfheidsklachten ter hoogte van de liesregio

Oorzaken liesklachten

Liesblessures zijn veelal gerelateerd aan een vorm van overbelasting waarbij de belasting te lang, te vaak of te intensief heeft plaatsgevonden. Dit wordt vaak in sportief verband gezien. Spieren ter hoogte van de lies kunnen bij overbelasting verrekken, (in)scheuren of gaan irriteren/ontsteken (de zogenaamde peesontsteking of tendinitis). Andere oorzaken zijn bijvoorbeeld een liesbreuk of betrokkenheid van het heupgewricht.

Overbelasting van de spieren

Spieren ter hoogte van de liesregio kunnen overbelast raken en tot klachten leiden bij

  • Een te snelle ophoging van intensiteit en tijdsduur van sport
  • Korte, snelle herhalingen van eenzijdige beweging
  • Wegglijden bij een zijwaartse beweging
  • Een sliding of onvoorziene draaibeweging

Behandeling van liesklachten

Voor de liesregio geldt een brede aanpak waarbij veelal niet alleen de lies maar ook omliggende delen als lage rug, heup en knie worden meegenomen in de analyse van het probleem. Door functioneel te analyseren en te behandelen helpen we u weer te kunnen bewegen.

Effectieve behandeling van uw klachten!

Daarom Fysiotherapie Iburg

Specialisten onder één dak

Kortere behandeltijd

Snellere resultaten

Contract met alle zorgverzekeraars

Ook zonder doorverwijzing direct geholpen

Afspraak binnen 24 uur

Vertrouwd door velen

Een maand geleden kwam ik terecht bij Fysio Iburg met een liesblessure. Hier loop ik al een jaar mee rond, verschillende behandelingen geprobeerd maar helaas zonder resultaat. Na echter 3 behandelingen bij Arnold waren mijn klachten verdwenen. Ik ben de praktijk daarom zeer dankbaar voor hun kundige behandelingen. Hierdoor kan ik weer sporten zoals voorheen!
Milan Frenk
Super goed en kundig geholpen door Kate. Had een schouderblessure. Goeie oefeningen meegekregen en na een paar weken blessure/pijn vrij. Wel de oefeningen blijven doen om de schouder sterk te houden. Fysio Iburg Rotterdam zou ik aanraden.
Frank van Hemert
Super behandeling gehad van Farid. Kwam binnen met flinke rug- en schouderpijn, combinatie van dry needling en ouderwets kraken, volgende dag ging het alweer veel beter. Super!
Eelco Schuller
Heel erg goed en professioneel van al langdurig bestaande heupklachten afgeholpen. Duidelijke uitleg en vriendelijke prettige behandelaar. Korte wachttijden.
Antoine van Nassau
Vanwege het vele thuiswerken, slechte houding en stress had ik veel last van mijn schouder en nek. Samen met Fysio Iburg heb ik een plan gemaakt, waarin behandeling en oefeningen binnen een korte termijn hebben gezorgd voor enorm veel verbetering. Ik ben zeer tevreden!
Loes Groenendijk
Sinds ik onder behandeling ben bij deze praktijk ben ik sneller hersteld van me blessures, dan bij vorige fysiotherapeuten. Zeer gespecialiseerde mensen die veel verschillende soorten behandelingen geven, voor elke blessure een bijpassende behandeling. Een echte aanrader!
Maxine Sapulette

Afspraak met onze fysiotherapie maken

Uitgelichte specialisaties van onze fysiotherapie

Manuele Therapie

Het verbeteren van de bewegingsvrijheid, afname van pijn en het verbeteren van uw houding.

Dry Needling

Door middel van een speciale techniek worden triggerpoints aangeprikt en raken op die manier snel ontspannen.

Shockwave

Aanvullende therapievorm die wordt toegepast bij zeer geconcentreerde, lokale pijnklachten.

Sportfysiotherapie

Creëren van de juiste voorwaarden om te kunnen voldoen aan de eisen die vanuit de sport worden gevraagd.

Hardloopanalyse

Door een goede hardlooptechniek aan te leren kunnen klachten verminderd en/of voorkomen worden.

Echografie

Hoogfrequente geluidsgolven worden het lichaam ingestuurd en door het onderliggende weefsel teruggekaatst.