Effectieve behandeling van uw nekklachten

Hoewel pijn in de nek veelal vanzelf verdwijnt, kan dit hinderlijk zijn in de uitvoer van dagelijkse bezigheden. Graag helpen wij bij het in kaart brengen van de factoren die een rol kunnen spelen in het ontstaan van de klachten en hoe deze in de toekomst voorkomen worden.
Fysiotherapeut specialist Fysiotherapie Iburg

Specialisten onder één dak

Afspraak Fysiotherapie Iburg

Binnen 24 uur een behandeling

Nieuwste technieken fysiotherapieI iburg

Behandeling volgens nieuwste technieken

Goed van uw klachten af

U kunt terecht van maandag t/m donderdag (7:30 tot 21:00 uur), vrijdag (7:30 tot 18:00 uur) en zaterdag (8:00 tot 16:00 uur). Wij hebben een goed bereikbare fysiotherapie in Rotterdam, Hillegersberg-Terbregge, en Kralingen.  

Fysiotherapie Iburg heeft met alle zorgverzekeraars een contract. U wordt ook zonder verwijzing van uw huisarts en/of specialist direct geholpen.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandFysiotherapie Iburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Fysiotherapie Iburg staat al vanaf 1993 voor kwaliteit. Kwaliteit in behandeling, professionaliteit en communicatie. Zo helpen wij onze klanten snel en effectief van hun klachten af.

Effectieve behandeling van uw nekklachten bij Fysiotherapie Iburg in Rotterdam

Nekpijn is na rug– en schouderpijn de meest voorkomende klacht aan het bewegingsapparaat. Veelal wordt een stijf gevoel en verminderde beweeglijkheid van de nek ervaren. Nekpijn kan zowel plotseling ontstaan als meer geleidelijk en kan onder andere hevig, zeurend of dof aanvoelen.

De klachten van nekpijn

Nekpijn is vaak een zeurende pijn die u voelt bovenop uw schouders of aan één of beide kanten van uw nek. De pijn kan plotseling of geleidelijk ontstaan. Soms kunt u uw hoofd minder goed bewegen. Omkijken is dan bijvoorbeeld lastig om te doen.

Naast nekpijn kan ook hoofdpijn, uitstralende pijn naar de bovenrug, schouderregio of armen worden ervaren. Het is niet altijd duidelijk hoe nekpijn kan ontstaan. Het maken van een verkeerde beweging, overbelasting, verkeerde houding of spanningen kunnen ten grondslag liggen aan het ontstaan van nekklachten. Hoewel pijn in de nek veelal vanzelf verdwijnt, kan dit hinderlijk zijn in de uitvoer van dagelijkse bezigheden. Graag helpen wij bij het in kaart brengen van de factoren die een rol kunnen spelen in het ontstaan van de klachten en hoe deze in de toekomst voorkomen worden.

Waarom zou u nekklachten laten behandelen?

Nekklachten kunnen erg vervelend zijn en lang aanhouden. Ze kunnen ervoor zorgen dat u zich niet goed voelt en uw dagelijkse activiteiten moeilijker uitvoert. Daarom is het belangrijk om nekklachten zo snel mogelijk te laten behandelen.

Bij nekklachten kunt u onder andere denken aan:

– pijn in de nek

– stijfheid in de nek

hoofdpijn

– duizeligheid

– misselijkheid

Oorzaken van nekklachten

Nekklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een verkeerde houding, overbelasting of een ongeval. De behandeling van nekklachten is afhankelijk van de oorzaak ervan. Het is belangrijk om nekklachten zo snel mogelijk te laten behandelen. De behandeling kan ervoor zorgen dat u zich snel beter voelt en weer kunt genieten van uw dagelijkse activiteiten.

Bij de behandeling van nekklachten kunt u denken aan manuele therapie of algemene fysiotherapie, oefentherapie, dry needling, easy taping of myofasciale technieken.

Synoniemen: nekpijn, nekblessure, nekklachten en nekklacht

Effectieve behandeling van uw klachten!

Daarom Fysiotherapie Iburg

Specialisten onder één dak

Kortere behandeltijd

Snellere resultaten

Contract met alle zorgverzekeraars

Ook zonder doorverwijzing direct geholpen

Afspraak binnen 24 uur

Vertrouwd door velen

Een maand geleden kwam ik terecht bij Fysio Iburg met een liesblessure. Hier loop ik al een jaar mee rond, verschillende behandelingen geprobeerd maar helaas zonder resultaat. Na echter 3 behandelingen bij Arnold waren mijn klachten verdwenen. Ik ben de praktijk daarom zeer dankbaar voor hun kundige behandelingen. Hierdoor kan ik weer sporten zoals voorheen!
Milan Frenk
Super goed en kundig geholpen door Kate. Had een schouderblessure. Goeie oefeningen meegekregen en na een paar weken blessure/pijn vrij. Wel de oefeningen blijven doen om de schouder sterk te houden. Fysio Iburg Rotterdam zou ik aanraden.
Frank van Hemert
Super behandeling gehad van Farid. Kwam binnen met flinke rug- en schouderpijn, combinatie van dry needling en ouderwets kraken, volgende dag ging het alweer veel beter. Super!
Eelco Schuller
Heel erg goed en professioneel van al langdurig bestaande heupklachten afgeholpen. Duidelijke uitleg en vriendelijke prettige behandelaar. Korte wachttijden.
Antoine van Nassau
Vanwege het vele thuiswerken, slechte houding en stress had ik veel last van mijn schouder en nek. Samen met Fysio Iburg heb ik een plan gemaakt, waarin behandeling en oefeningen binnen een korte termijn hebben gezorgd voor enorm veel verbetering. Ik ben zeer tevreden!
Loes Groenendijk
Sinds ik onder behandeling ben bij deze praktijk ben ik sneller hersteld van me blessures, dan bij vorige fysiotherapeuten. Zeer gespecialiseerde mensen die veel verschillende soorten behandelingen geven, voor elke blessure een bijpassende behandeling. Een echte aanrader!
Maxine Sapulette

Afspraak met onze fysiotherapie maken

Uitgelichte specialisaties van onze fysiotherapie

Manuele Therapie

Het verbeteren van de bewegingsvrijheid, afname van pijn en het verbeteren van uw houding.

Dry Needling

Door middel van een speciale techniek worden triggerpoints aangeprikt en raken op die manier snel ontspannen.

Shockwave

Aanvullende therapievorm die wordt toegepast bij zeer geconcentreerde, lokale pijnklachten.

Sportfysiotherapie

Creëren van de juiste voorwaarden om te kunnen voldoen aan de eisen die vanuit de sport worden gevraagd.

Hardloopanalyse

Door een goede hardlooptechniek aan te leren kunnen klachten verminderd en/of voorkomen worden.

Echografie

Hoogfrequente geluidsgolven worden het lichaam ingestuurd en door het onderliggende weefsel teruggekaatst.