Kwaliteit

Fysiotherapie Iburg staat al vanaf 1993 voor kwaliteit. Kwaliteit in behandeling, professionaliteit en communicatie.

Kwaliteit

Fysiotherapie Iburg staat al vanaf 1993 voor kwaliteit. Kwaliteit in behandeling, professionaliteit en communicatie. Deze kwaliteit vertaalt zich naar een nog steeds sterk groeiend aantal klanten en een hoge klanttevredenheid. Alle therapeuten staan ingeschreven in het CKR (Centraal Kwaliteitsregister).

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Er wordt continue kwaliteitsonderzoek gedaan. Dit gebeurt in de vorm van een (digitale) reviews onder onze klanten en zorgt ervoor dat we ons beleid kunnen sturen. En dat doen we. We willen in beweging blijven, vooruit kijken en inspelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van de fysiotherapie.

De fysiotherapeuten die bij de praktijk werkzaam zijn, zijn allen BIG geregistreerd, voldoen aan de laatste bij- en nascholingseisen en zijn allen opgenomen in het kwaliteitsregister van het CKR.

BIG geregistreerd

Alleen wie aan de wettelijke opleidingseisen heeft voldaan, kan zich laten inschrijven in het BIG-register. De Wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) regelt onder meer de bevoegdheid om een beroep in de individuele gezondheidszorg te mogen uitoefenen.

KNGF

Het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) is de beroepsorganisatie voor fysiotherapeuten. Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut.

Centraal Kwaliteitsregister (CKR)

In het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie zijn uitsluitend fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen. De (her-)registratie-eisen zijn vastgesteld door het Beleidsorgaan Centraal Kwaliteitsregister (BOCK). Eén van de eisen is het behalen van studiepunten.

Klachtenregeling

Heeft u een klacht over uw behandeling of bent u ergens niet tevreden over, dan hopen we dat u deze in eerste instantie voorlegt aan uw behandelend fysiotherapeut. Voor meer informatie over onze klachtenregeling, verwijzen wij u naar de pagina klachtenregeling. Hierop staan alle stappen en mogelijkheden uitgelegd. Deze pagina bestaat nog niet. Geef a.u.b. uw klacht door via dit formulier