Sneller resultaat met Myofasciale Technieken

Instant Muscle Release Techniek en Fascia Integratie Therapie (FIT) zijn nieuwe, revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodieken waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. Met behulp van diverse technieken sporen we binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel op. De methodes zijn gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering.
Fysiotherapeut specialist Fysiotherapie Iburg

Specialisten onder één dak

Afspraak Fysiotherapie Iburg

Binnen 24 uur een behandeling

Nieuwste technieken fysiotherapieI iburg

Behandeling volgens nieuwste technieken

Snel van uw klachten af

U kunt terecht van maandag t/m donderdag (7:30 tot 21:00 uur), vrijdag (7:30 tot 18:00 uur) en zaterdag (8:00 tot 16:00 uur). Wij hebben een goed bereikbare fysiotherapie in Rotterdam, Hillegersberg-Terbregge, en Kralingen.  

Fysiotherapie Iburg heeft met alle zorgverzekeraars een contract. U wordt ook zonder verwijzing van uw huisarts en/of specialist direct geholpen.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandFysiotherapie Iburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Fysiotherapie Iburg staat al vanaf 1993 voor kwaliteit. Kwaliteit in behandeling, professionaliteit en communicatie. Zo helpen wij onze klanten snel en effectief van hun klachten af.

Sneller resultaat met Myofasciale Technieken bij Fysiotherapie Iburg in Rotterdam

Wat zijn myofasciale technieken en hoe werken ze?

Myofasciale technieken zijn een nieuwe, revolutionaire en veelomvattende test- en behandelmethodieken. Met behulp van diverse technieken sporen we binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel op. De methodes zijn gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering.

Myofasciale technieken helpen u sneller resultaat te boeken. In sommige gevallen zelfs binnen enkele minuten. We sporen de zwakke schakels in het lichaam op en behandelen ze met specifieke technieken. Dit kan zowel preventief als curatief werken. Myofasciale technieken helpen u om uw doelstellingen sneller te bereiken, blessures te voorkomen en uw prestaties te verbeteren.

Nog sneller resultaat met revolutionaire technieken

Het doel van deze behandelmethoden zijn het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in weefsels door het toepassen van specifieke behandelmethodes.

Het is een combinatie van Muscle activation technieken, Myofasciale release technieken en de nieuwste inzichten op het gebied van functie, herstel en revalidatie. Een behandeling zorgt voor snelle pijnverlichting en directe verbetering van atletische prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven. Zwakke schakels worden direct versterkt en indien nodig wordt een doelgericht trainingsschema, voedingsadvies en supplementenadvies aangeboden.

Deze behandelmethode is uitermate geschikt voor

Vergoeding

Instant Muscle Release Techniek en Fascia Integratie Therapie worden erkend en vergoed onder de vergoeding fysiotherapie.

Fasciaweb

Arnold Iburg is aangesloten bij Fasciaweb; een ideëel platform met de missie om mensen met fysieke pijn voorlichting te geven over de rol van de fascia, effectievere behandelmogelijkheden te ontwikkelen en fysiotherapeuten hierin op te leiden.

Synoniemen: Instant Muscle Release Techniek en Fascia Integratie Therapie (FIT)

Effectieve behandeling van uw klachten!

Daarom Fysiotherapie Iburg

Specialisten onder één dak

Kortere behandeltijd

Snellere resultaten

Contract met alle zorgverzekeraars

Ook zonder doorverwijzing direct geholpen

Afspraak binnen 24 uur

Vertrouwd door velen

Een maand geleden kwam ik terecht bij Fysio Iburg met een liesblessure. Hier loop ik al een jaar mee rond, verschillende behandelingen geprobeerd maar helaas zonder resultaat. Na echter 3 behandelingen bij Arnold waren mijn klachten verdwenen. Ik ben de praktijk daarom zeer dankbaar voor hun kundige behandelingen. Hierdoor kan ik weer sporten zoals voorheen!
Milan Frenk
Super goed en kundig geholpen door Kate. Had een schouderblessure. Goeie oefeningen meegekregen en na een paar weken blessure/pijn vrij. Wel de oefeningen blijven doen om de schouder sterk te houden. Fysio Iburg Rotterdam zou ik aanraden.
Frank van Hemert
Super behandeling gehad van Farid. Kwam binnen met flinke rug- en schouderpijn, combinatie van dry needling en ouderwets kraken, volgende dag ging het alweer veel beter. Super!
Eelco Schuller
Heel erg goed en professioneel van al langdurig bestaande heupklachten afgeholpen. Duidelijke uitleg en vriendelijke prettige behandelaar. Korte wachttijden.
Antoine van Nassau
Vanwege het vele thuiswerken, slechte houding en stress had ik veel last van mijn schouder en nek. Samen met Fysio Iburg heb ik een plan gemaakt, waarin behandeling en oefeningen binnen een korte termijn hebben gezorgd voor enorm veel verbetering. Ik ben zeer tevreden!
Loes Groenendijk
Sinds ik onder behandeling ben bij deze praktijk ben ik sneller hersteld van me blessures, dan bij vorige fysiotherapeuten. Zeer gespecialiseerde mensen die veel verschillende soorten behandelingen geven, voor elke blessure een bijpassende behandeling. Een echte aanrader!
Maxine Sapulette

Afspraak met onze fysiotherapie maken

Uitgelichte specialisaties van onze fysiotherapie

Manuele Therapie

Het verbeteren van de bewegingsvrijheid, afname van pijn en het verbeteren van uw houding.

Dry Needling

Door middel van een speciale techniek worden triggerpoints aangeprikt en raken op die manier snel ontspannen.

Shockwave

Aanvullende therapievorm die wordt toegepast bij zeer geconcentreerde, lokale pijnklachten.

Sportfysiotherapie

Creëren van de juiste voorwaarden om te kunnen voldoen aan de eisen die vanuit de sport worden gevraagd.

Hardloopanalyse

Door een goede hardlooptechniek aan te leren kunnen klachten verminderd en/of voorkomen worden.

Echografie

Hoogfrequente geluidsgolven worden het lichaam ingestuurd en door het onderliggende weefsel teruggekaatst.