Nog sneller resultaat met revolutionaire technieken

Sneller resultaat met Myofasciale Technieken

Instant Muscle Release Techniek en Fascia Integratie Therapie (FIT) zijn nieuwe, revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodieken waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. Met behulp van diverse technieken sporen we binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel op. De methodes zijn gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering.

Nog sneller resultaat met revolutionaire technieken

Het doel van deze behandelmethoden zijn het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in weefsels door het toepassen van specifieke behandelmethodes.

Het is een combinatie van Muscle activation technieken, Myofasciale release technieken en de nieuwste inzichten op het gebied van functie, herstel en revalidatie. Een behandeling zorgt voor snelle pijnverlichting en directe verbetering van atletische prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven. Zwakke schakels worden direct versterkt en indien nodig wordt een doelgericht trainingsschema, voedingsadvies en supplementenadvies aangeboden.

Deze behandelmethode is uitermate geschikt voor

Vergoeding

Instant Muscle Release Techniek en Fascia Integratie Therapie worden erkend en vergoed onder de vergoeding fysiotherapie.

Fasciaweb

Arnold Iburg is aangesloten bij Fasciaweb; een ideëel platform met de missie om mensen met fysieke pijn voorlichting te geven over de rol van de fascia, effectievere behandelmogelijken te ontwikkelen en fysiotherapeuten hier in op te leiden.

Onder deze specialisatie valt ook: Instant Muscle Release Techniek en Fascia Integratie Therapie (FIT)