Nieuws

Wij zijn volledig geopend voor iedereen!

Om de noodzakelijke maatregelen te kunnen treffen om u zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen, is de praktijk anders ingericht. Ook hebben wij een aantal aanvullende regels en voorschriften opgesteld. Deze regels en voorschriften zijn duidelijk zichtbaar in de praktijk én worden tevens vermeld in uw afspraakbevestiging. Wij vragen u om de afspraakbevestiging nauwlettend door te lezen en u zoveel mogelijk te houden aan de aangegeven maatregelen.

Naast de bekende hygiënemaatregelen van het RIVM (geen handen schudden, in de elleboog niezen en hoesten, ed) gelden de volgende aanvullende huisregels:

  • Was na binnenkomst de handen met water en zeep en/of maak gebruik van de beschikbare desinfectiemiddelen
  • Wacht maximaal 5 minuten in de wachtkamer. Blijf zo lang mogelijk in uw auto of buiten
  • Wij verzoeken u alleen naar uw afspraak te komen!
  • Neem een eigen badlaken/hoeslaken én handdoek mee naar uw afspraak
  • Houd u aan de aangegeven markering. Neem plaats op een van de beschikbare stoelen.
  • Houd voldoende (>1.5 meter / 2 armlengtes) afstand van elkaar!
  • Bent u verkouden, grieperig, koortsig of niet fit? Kom dan niet naar uw afspraak. Bij twijfel kunnen én zullen wij u verzoeken de praktijk te verlaten!

Ook vragen wij uw aandacht voor het volgende:
Het is in de behandelkamer niet altijd goed mogelijk om de 1,5 meter regel in acht te nemen: probeer daar, in samenwerking met uw fysiotherapeut, wel zoveel mogelijk naar te streven. Het is mogelijk dat uw fysiotherapeut in sommige situaties gebruik maakt van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een mondkapje en handschoenen. Dit is niet in alle gevallen nodig, maar hangt af van uw persoonlijke situatie en soort behandeling. Als u hierover vragen heeft, dan geeft uw fysiotherapeut daar graag antwoord op.

Mocht u verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Bel (010-4188550), laat uw gegevens in het formulier op de website achter of stuur een mail (afspraken@iburg.nl), zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Met vriendelijke groeten,

Het team van Fysiotherapie Iburg


    Ja, ik ben akkoord met de privacy policy.